Usi PVC


 

     Exteriorul unei cladiri influeteaza in mod semnificativ caracterul acesteia, atat optic şi functional cat si energetic. Cu sistemele noastre din domeniul ferestrelor si al fatadelor aveti garanţia unei marci de calitate si obtineti produse, care vor constitui in mod individual o soluţie pentru toate cerinţele.

      Principalul avantaj al tamplariei din PVC  este  o izolare termica foarte buna in comparatie cu alte materiale,  care creste implicit confortul termic si un consum redus de energie. Economisirea energiei si utilizarea eficienta a acesteia este decisiva pentru noile cladiri precum si pentru cele renovate. Elementele de ranforsare situate in interiorul profilelor garanteaza stabilitate in timp si functionalitate sporita

    Datorita calitatii superioare a profilelor, Alco Line recomanda profilele REHAU, care de altfel au exclusivitate. In cazuri exceptionale  putem executa si cu alte profile.

     Prin solutiile oferite de noi, obtineti rezultate optime pentru constructia dumneavoastra, fara a fi nevoie de a face compromisuri.

     Imbinarea profilelor din PVC se face prin sudura termica,  datorita acestui fapt, in decursul timpului probabilitatea de a pierde la colturi izolarea termica, datorita miscarii cladirilor, este mult mai mica

 

GENEO®

Brilliant - Design®