Schüco

sisteme pereti cortina

          reprezinta elementul central in proiectarea si executia invelisurilor de cladiri, Schuco oferind combinatia intre creativitate si high-tech.

Avantajele sistemelo de pereti cortina Schüco

  1. Sistemul complet de profiledin aluminiu si otel.
  2. Toate tipurile de pereti cortina, inclusiv pereti cortina dubli.
  3. Ochiuri mobile cu toate tipurile de deschidere.
  4. Sisteme de protectie solara fixe si mobile.
  5. Tehnologie de control pentru pereti cortina inovatoare.
  6. Cea mai moderna tehnologie pentru protectie antifoc si antifum.
  7. Constructii disponibile conform tuturor claselor de rezistenta

     In acest domeniu, Schüco ofera o diversitate a sistemului cu care se pot executa pana si cele mai inovative concepte din punct de vedere arhitectonic: de la pereti cortina din siruri orizontale de ferestre cu o optica perfecta pana la pereti cortina high-tech sinergetice trecand prin pereti cortina structurali.

 
     Cu programul cuprinzator de sisteme de profile de la Schüco se pot executa cei mai variati pereti cortina din punct de vedere conceptual - din aluminiu. Posibilitatile multiple din cadrul sistemelor ofera libertate de creatie. Bineinteles ca pot fi executate si solutii speciale pe baza sistemelor consacrate. Bine ati venit in universul sistemelor Schüco!  
       

 

SCHÜCO FW50+

Constructie standard pentru fatade cortina

     Prin multi-sistemul consacrat deja in practica FW 50+ (latime de profil 50 mm) pot fi realizati pereti cortina si luminatoare de o mare diversitate conceptuala. In plus, compatibilitatea sistemelor din universul sistemelor Schüco garanteaza libertatea de creatie.

     

     Sistemul izolat termic, standart, pentru fatade cortina verticale, ofera, datorita vastului program de capace presoare, nenumarate posibilitati diferite de design, pentru fatade cu aspect deosebit.

SCHÜCO FW50+S

Sistem cu aspect de otel

     Cine doreste sa obtina aspectul unui perete cortina din otel fara a renunta la avantajele sistemelor din aluminiu gaseste solutia ideala cu FW 50+S.

     Aspectul zvelt al constructiilor din otel este dat de profilele portante ale acestei constructii cu montanti si rigle izolata termic atat in cazul peretilor cortina de mari dimensiuni cat si in cel al foaierelor sau spatiilor de acces.

SCHÜCO FW50+SG

Perete cortina structural

     Peretii cortina structurali coplanari se pot realiza in mod ideal cu sistemul FW 50+SG (Structural Glazing). Aspectul optic de perete cortina structural poate fi obtinut prin profile vizibile doar din lateral. Din exterior sunt vizibile doar suprafete vitrate cu nuturi perimetrale filigranate. Sistemul poate fi utilizat pentru pereti cortina de toate marimile.

     FW 50+SG largeste posibilitatile de utilizare ale consacratului sistem de pereti cortina. El utilizeaza sortimentul cuprinzator de sustinere al sistemului de baza si faciliteaza astfel utilizarea ca perete cortina structural.

SCHÜCO SFC 85

SCHÜCO USC 65

SCHÜCO UCC 65

Pentru gama completa Schuco, detalii tehnice sau monstre va asteptam la sediul nostru sau trimiteti o solicitare pe email