Sisteme de parasolare     Managementul energiei eficiente

mooopacite

     In ultimele decenii a devenit evident pentru toata lumea ca problema economisirii energiei este mult mai complexa decat o izolare buna.
      Una din cele mai mari provocari o reprezinta incidenta luminii pe sticla care patrunde prin sticla. Atunci cand razele soarelui cad pe fereastra, o parte din ele patrund si o alta parte este absorbita de sticla. Cea de-a doua parte este transformata in caldura care, ulterior radiaza pe ambele parti ale sticlei. Cand sticla este protejata de un parasolar, numarul razelor soarelui care patrund prin geam scade considerabil, in timp ce reflectia razelor creste.

      Astazi, tehnica de umbrire castiga in raspandire si popularitate deoarece imbina avantajele practice cu beneficiile estetice. Parasolare, jaluzelele si roletele, interioare sau exterioare, au devenit un element de design in decorarea oricarui de la zgarie-nori pana la locuinte.

      Oferta cuprinzatoare se intande de la sisteme fixe pana la sisteme controlate electronic in functie de soare. Fiecare producator va pune la dispozitie o paleta larga de culori, texturi si forme.

     Este o solutie estetica si practica pentru aproape toate cladirile noi si existente.