Ferestre PVC

REHAU


 

     Exteriorul unei cladiri influeteaza in mod semnificativ caracterul acesteia, atat optic şi functional cat si energetic. Cu sistemele noastre din domeniul ferestrelor  aveti garanţia unei marci de calitate.

      Principalul avantaj al tamplariei din PVC  este  o izolare termica foarte buna in comparatie cu alte materiale,  care creste implicit confortul termic si un consum redus de energie. Economisirea energiei si utilizarea eficienta a acesteia este decisiva pentru noile cladiri precum si pentru cele renovate.

    Datorita calitatii superioare a profilelor, Alco Line recomanda profilele REHAU, care de altfel au exclusivitate. In cazuri exceptionale  putem executa si cu alte profile.

     Prin solutiile oferite de noi, obtineti rezultate optime pentru constructia dumneavoastra, fara a fi nevoie de a face compromisuri.

    Profilele - de exemplu ramele ferestrelor - sunt supuse unui stress ridicat si continuu, fie ca este vorba de influenta factorilor climatici, fie de deschiderile si inchiderile regulate ale ferestrelor si usilor. Profilele noastre au o suprafata unica de inalta calitate REHAU HDF (finisare High-Definition). Aceasta suprafata speciala ofera ferestrelor si usilor o stralucire neteda si usor de intretinut.

 

Ferestre Brillant-Design
Reduce poluarea fonică şi vă asigură confortul.
Profile Brillant-Design REHAU
Sistemul premium Geneo REHAU
O suprafaţă strălucitoare cu eforturi minime de întreţinere.
Reduce pierderile de energie, creşte confortul şi protejeză valoarea propietăţii.
Ferestre GENEO
Sporeşte gradul de siguranţă şi prin urmare confortul.

GENEO®

Brilliant - Design®