Etalbond

 

     Etalbond ® -ul reprezinta un panou compozit de tip "sandwich", compus dintr-un substrat (miez) netoxic din polietilena, cu grosimea cuprinsa intre 2 si 5 mm, fixat solid intre doua foi de aluminiu cu grosimi de 0,5 mm.

     Fabricarea lui se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii de co-extrudare.Pe partea exterioara, panoul este vopsit cu trei straturi de acoperire: un strat de protectie, un strat fluor-polimeric special conceput si un strat superficial. Calitatea inalta a acoperirii asigura materialului o rezistenta mare la factorii externi (ploi acide, poluare de origine industriala, raze ultraviolete, coroziune etc.).

 

 

Etem Building systems a dezvoltat doua sisteme de montaj a panourilor compozite.

 
Sistemul ventilat Bravo ofera solutii pentru fatadele mari si uniforme, permitand montarea sigura si in cazul dilatarilor si contractiilor datorate variatiilor de temperatura. Sistemul ventilat Vario permite executarea de fatade complexe si forme geometrice variate. Este un mod universal de realizare al detaliilor de finisare si combinare de diferite materiale pentru fatade.  

 

 

   

Catalog

Conform conceptelor moderne de arhitectura, culoare joaca un rol dominant in estetica cladirilor.

ETEM Building Systems ofera posibilitatea producerii de panouri compozite in orice culori RAl. Cooperarea noastra cu marii producatori mondiali de acoperiri si finisaje: ELVAL, Euramax, Becker, ne permite crearea de culori unice care imita aluminiul natural, materiale lemnoase, piatra, marmura, precum si panouri compozite care-si schimba culoarea in functie de incidenta razelor soarelui (cameleon).

 
     

inapoi